Solsikkeboller med snackpeberfrugt

20 boller

3 dl. mælk

3 dl. vand

50 g smør

50 g gær

2 ts salt

2 ss. lys sirup

2 revet gulerødder

1 revet snackpeberfrugt

1,5 dl. solsikkekerner

1,5 dl. græskarkerner

Ca. 950 g hvedemel

 

Lun mælk og vand og smelt smørret heri. Når blandingen er lillefingervarm udgøres gæren heri. Tilsæt salt, sukker, revet gulerod, revet snackpeber, solsikkekerner, græskarkerner og til sidst melet og ælt dejen smidig.

 

 

Lad dejen hæve 1 times tid tildækket. Ælt dejen og form 20 boller. Sæt dem på en bageplade, pensel med sammenpisket æg, og lad dem hæve yderligere 30 min.

Bag bollerne ved 200 g. i ca. 15 min.

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *