Grønkålssalat med granatæbler og blåbær

4 personer

200 g. hakket grønkål (jeg køber det i poser som er skyllet og hakket)

2 appelsiner i både befriet fra hinder

1 æble i tern

1 granatæble

100 g blåbær

50 g. ristede mandler

Dressing

1 ss. rapsolie

1 ss. æble eddike

1 ts. citron

1 ts. sirup

2 ss. appelsinsaft

 

Dressingen vendes i grønkålen inden frugten lægges på.

Æblet hakkes fint,  frugtkødet i appelsinerne skæres frit fra hinderne så det bliver både, granatæblet befris for kerner, blåbær skylles, mandlerne ristes på en tør pande og hakkes groft.

Grønkålen placeres nederst på et stort fad, hvorefter frugterne lægges ovenpå. Lige inden serveringen drysses de hakkede mandler på, så man undgå de blive bløde i skallen.

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *