Bagte rødbeder med grønkål og feta

2 personer

4 store rødbeder

1 stor håndfuld hakket grønkål

50 g. fetaost

rapsolie

25 g ristede græskarkerner

 

Dressing

2 spsk.  olivenolie

1 ts. djon sennep

2 ts, sirup

1 ts. citronsaft

  1. Skæl rødbederne og skær dem i skrå grove stykker, læg dem i et ildfast fad og hæld lidt rapsolie og salt over.
  2. Bages i oven ved 180 g. i  45 min. – 1 time til de er møre.
  3. Dressingen røres sammen.
  4. Rødbederne afkøles og dressingen hældes over i stor skål.
  5. Græskarkernerne ristes på en tør pande
  6. Det hakkede grønkål tilsættes skålen med rødbeder, og vendes godt rundt.
  7. Find et fad og hæld rødbeder og grønkål op på det, smuldre fetaen over, og til sidst fordeles de ristede græskarkerner over.

 

 

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *