Snackpeber planter

Jeg såede frøene den 19/1-2018, og jeg plantende dem om i potter den 4/2-2018. Planterne har stået lunt i sydvest vendt køkkenvindue. Nu er temp. i udestuen så høj om dagen, at jeg flytter planterne der ud dagligt, men tilbage i køkkenvinduet om natten, lidt besværligt, men det er vigtigt at de får lys nok.

Jeg synes at snackpeber er en skøn grønsag, jeg havde den i udestuen sidste år, og jeg høstede en hær af frugter.

Den kan bruges til mange forskellige ting, og du kan her på siden følge flere opskrifter hvori den indgår.

d. 5/7-2018. Nu er planterne blevet store er og bærer frugt, de vil snart være modne… MUMS

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: