Grillstegt svinemørbrad med hvidløg

3 personer

 

 

 

Du skal bruge:

1 svinemørbrad

3 spsk. flødeost

2 fed hvidløg

125 g. bacon i skriver

  1. Rør flødeosten med presset hvidløg.
  2. Svinemørebraden pudes fri for hinder og fedt, og skær den derefter sådan så du får et stort fladt stykke kød. (Du kan også lave en lomme i siden af mørbraden og putte flødeosten deri).
  3. Smør flødeosten på kødet og krydder med salt og peber.
  4. Svinemørbaden rulles sammen og der rulles bacon om den.
  5. Steges på grill i ca. 30 min., eller til kernetemp. er omkring 68-70 grader. (gennemstegt)

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *