Hjemmelavet maltsirup

Maltsirup bruges i mit græskarkerne rugbrød.

Siruppen kan kan laves i forvejen og opbevares på køl.

Du skal bruge:

250 g. brun farin

5 dl. mørkt øl

Fremgangsmåde:

  1. Farin og øl blandes i en gryde.
  2. Lad det koge i et sted mellem 45 min – 1 time. Tag det af når det bliver klistret. Det kan godt virke tyndt når det er varmt, men det tykner når det afkøler.
  3. Hæld siruppen i rent glas og opbevar det på køl.

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

2 meninger om “Hjemmelavet maltsirup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *