Kartoffel/spinat muffins

Tilbehør til f.eks. ovnbagt laks

2 personer

Du skal bruge:

3 bagekartofler

100 g frossen bredbladet spinat

1 æg

2 spsk. cremefraiche

25 g. smør

Revet muskatnød

50 g. revet parmesanost

Salt og peber

  1. Kartoflerne skrælles og skæres i tern, og koges i letsaltet vand til de er møre.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt smør, æg, revet parmesanost.
  3. Pisk mosen med håndmixer til den bliver helt fin, smag til med muskatnød, salt og peber.
  4. Optø 2 kugler bredbladet spinat (100 g). Vrid vandet ud af spinaten.
  5. Pisk optøret spinat i mosen.
  6. Fyld en sprøjtepose med mosen.
  7. Spray med f.eks. Lurpak smør/rapsolie spray i silikone formene
  8. Sprøjt mosen i  silikone muffinsforme.
  9. Bages i ovnen ved 180 g. i ca. 30 min. til de er gyldne.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *