2-3 personer
Du skal bruge:
1/4 del frisk rødkål
1 appelsin
1 granatæble
Dressing:
Saften af 1 frisk appelsin
1 spsk. fed mørk balsamico
1 spsk. blommesirup (du kan også bruge alm. lys sirup)
1 spsk. olivenolie
Honningglaseret valnødder
50 g. hele valnøddekerner
1 stor spsk. honning
1 spsk. smør
- Smelt honning og smør på en stegepande, rist valnøddekernerne i 2 min. til de er gyldne og karamelliserede. Hæld dem derefter over på et stykke bagepapir og lad dem køle af.
- Snit rødkål meget fint evt. i minihakker. Hæld dressingen over og lad den trække i 2 timer, evt. overskydende væde hældes fra når det anrettes på fad.
- Befri kernerne i granatæblet fra de hvide hinder, og skær appelsinen i små tern.
- Anret rødkål på et fad og drys appelsiner, granatæbler og valnødderne over.