4 personer.
Du skal bruge:
400-500 g svinemørbrad, eller koteletter
150 g bacon i tern
200 g cocktail pølser
2 løg i små tern
250 g. champignon i skiver
1 -2 røde snackpeberfrugter
70 g tomatpure (lille dåse)
1 ds. hakkede tomater
1 dl. vand
2 dl. piskefløde
2 spsk. paprika
1 ts. af Anne-Grethe hjemmelavet chilisovs Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs
Smør til at stege i
Salt og peber
- Svinemørbraden frigøres for fedt og hinder, og skæres i skiver. Brunes i smør på panden, og hældes op i en gryde.
- Champignon renses og skæres i skriver, svitses på en tør panden. Hældes i gryden.
- Løg skæres i små tern, og svitses på panden i lidt smør. Hældes i gryden.
- Tilsæt hakkede tomater fra dåse, vand, piskefløde og tomatpure.
- Snackpeberfrugten skæres i tynde stimler og tilsættes.
- Tilsæt krydderier, dvs. paprika, chilisovs, salt og peber.
- Småsimre i 1 time.
- Tilsæt cocktailpølserne og varm igennem.
- Jævn evt. med maizenamel.
- Serveres med ris.