Paprika/chili mørbradgryde

4 personer.

Du skal bruge:

400-500 g svinemørbrad, eller koteletter

150 g bacon i tern

200 g cocktail pølser

2 løg i små tern

250 g. champignon i skiver

1 -2 røde snackpeberfrugter

70 g tomatpure (lille dåse)

1 ds. hakkede tomater

1 dl. vand

2 dl. piskefløde

2 spsk. paprika

1 ts. af Anne-Grethe hjemmelavet chilisovs   Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs

Smør til at stege i

Salt og peber

  1. Svinemørbraden frigøres for fedt og hinder, og skæres i skiver. Brunes i smør på panden, og hældes op i en gryde.
  2. Champignon renses og skæres i skriver, svitses på en tør panden. Hældes i gryden.
  3. Løg skæres i små tern, og svitses på panden i lidt smør. Hældes i gryden.
  4. Tilsæt hakkede tomater fra dåse, vand, piskefløde og tomatpure.
  5. Snackpeberfrugten skæres i tynde stimler og tilsættes.
  6. Tilsæt krydderier, dvs. paprika, chilisovs, salt og peber.
  7. Småsimre i 1 time.
  8. Tilsæt cocktailpølserne og varm igennem.
  9. Jævn evt. med maizenamel.
  10.  Serveres med ris.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *