Kyllingfilet med hvidløgsost og bacon

3 personer

3 personer

Du skal bruge:

3 kyllingfileter

3 store spsk. flødeost

1 fed hvidløg

6 skriver bacon

salt

  1. Lav en lomme i kyllingfileten, læg en spsk. flødeost i lommen, lidt presset hvidløg og salt.
  2. Svøb 2 skriver bacon om kyllingfileten.
  3. Tag et ildfast fad og spray med olie, læg kyllingbrysterne i fadet.
  4. Steg i oven ved 180 g. i 40 min, eller til kernetemperaturen er 75 g.

Kunne serveres med Spicy paprika/chilli hummus

 

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *