8 personer
Kan sagtens laves dagen før, vent blot med flødeost creme til dagen du skal servere den.
Du skal bruge:
2 æg
225 g. sukker
1 dl. rapsolie
175 g. revet squash
150 g. mel
½ ts. bagepulver
1 ts. natron
½ ts. salt
2 ts. vaniliesukker
1 ½ ts. kanel
Valnødder til pynt
Flødeost creme:
50 g. flødeost
70 g. blødt smør (ikke blandningsprodukt men “rigtigt” smør)
50 g flormelis
1 ts. vaniliesukker
Passer f.eks. til form på 20×20 cm
- Pisk æg og sukker til en luftig masse.
- Tilsæt olien.
- Bland de øvrige tørdele i en skål.
- Pisk tørdelene i dejen af flere omgange.
- Riv squashen.
- Vend med en dejskaber revet squashen i dejen.
- Beklæd en form/ildfast fad med bagepapir, og hæld dejen i formen.
- Bag i 30 min. ved 180 g. varmluft.
- Pisk flødeost, smør, flormelis og vanillesukker til en ensartet masse.
- Når kagen er køleskabskold lægges flødeost cremen på kagen.