Banankage med lime

Du skal bruge:

2 æg

2½ dl sukker

3 modne bananer

½ dl. rapsolie

4 dl. hvedemel

1½ ts bagepulver

1 ts. natron

2 ts. vaniljesukker

Lidt flormelis til pynt

1 dl. creamfraise

revet skal af 2 øko. lime

50 g. hakket mørk chokolade

Lurpak olie/smør spreay eller lignende produkt

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Rør de mosede bananer og olien i.
  3. Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med creamfraise.
  4. Vend med dejskraber chokoladen og fintrevet limeskal  i dejen.
  5. Spray med Lurpak olie/smør flaske en 24 cm springform og hæld dejen i formen.
  6. Bag kagen ved 175 g i 40-45 min.
  7. Når kagen tages ud af ovnen, åbnes formen mens kagen stadig er varm.
  8. Når kagen er let afkølet fjernes bunden, og kages sættes på et fad.
  9. Når kagen er afkølet sigtes flormelis på kages som pynt.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *