Du skal bruge:
2 æg
2½ dl sukker
3 modne bananer
½ dl. rapsolie
4 dl. hvedemel
1½ ts bagepulver
1 ts. natron
2 ts. vaniljesukker
Lidt flormelis til pynt
1 dl. creamfraise
revet skal af 2 øko. lime
50 g. hakket mørk chokolade
Lurpak olie/smør spreay eller lignende produkt
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
- Rør de mosede bananer og olien i.
- Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med creamfraise.
- Vend med dejskraber chokoladen og fintrevet limeskal i dejen.
- Spray med Lurpak olie/smør flaske en 24 cm springform og hæld dejen i formen.
- Bag kagen ved 175 g i 40-45 min.
- Når kagen tages ud af ovnen, åbnes formen mens kagen stadig er varm.
- Når kagen er let afkølet fjernes bunden, og kages sættes på et fad.
- Når kagen er afkølet sigtes flormelis på kages som pynt.