Kyllingegryde med karry, ingefær og chili

4 personer

Det skal du bruge:

3 kyllingfileter

1 løg

2 fed hvidløg

1 ds. kokosmælk

2 dl. hønsebouillon

140 g. ananas på dåse (drænet vægt)

1 snackpeberfrugt i tynde strimler

15 g. finthakket frisk ingefær

1 lille ts. chiliflager

2 spsk. karry

Saften fra en ½ citron

Revet citronskal af en ½ citron

Majsstivelse til jævning

Salt og peber

Tilbehør:

Rosiner

3 bananer

peanuts

Mangochutney

  1. Hak løg og hvidløg fint, og brun det af en gryde med karryen.
  2. Skær kyllingfileterne i tynde skiver, og brun det af med løgene.
  3. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon
  4. Tilsæt ananastern og fint snittet snackpeberfrugt
  5. Tilsæt meget finthakket frisk ingefær, chiliflager, citronsaft og revet citronskal.
  6. Lad retten simre i ca. 30 min og jævn med majsstivelse for at gøre retten lidt mere cremet.
  7. Ved servering kan man drysse bananer, rosiner og peanuts på retten.
  8. Serveres med kogte ris, let kogte broccoli og mangochutney.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *