4 personer
Det skal du bruge:
3 kyllingfileter
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds. kokosmælk
2 dl. hønsebouillon
140 g. ananas på dåse (drænet vægt)
1 snackpeberfrugt i tynde strimler
15 g. finthakket frisk ingefær
1 lille ts. chiliflager
2 spsk. karry
Saften fra en ½ citron
Revet citronskal af en ½ citron
Majsstivelse til jævning
Salt og peber
Tilbehør:
Rosiner
3 bananer
peanuts
Mangochutney
- Hak løg og hvidløg fint, og brun det af en gryde med karryen.
- Skær kyllingfileterne i tynde skiver, og brun det af med løgene.
- Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon
- Tilsæt ananastern og fint snittet snackpeberfrugt
- Tilsæt meget finthakket frisk ingefær, chiliflager, citronsaft og revet citronskal.
- Lad retten simre i ca. 30 min og jævn med majsstivelse for at gøre retten lidt mere cremet.
- Ved servering kan man drysse bananer, rosiner og peanuts på retten.
- Serveres med kogte ris, let kogte broccoli og mangochutney.