Blomkålssalat med rucola og parmesan

4 personer

Du skal bruge:

 

½ blomkål

35 g. rucolasalat (½ ps.)

1 bundt persille

1 håndfuld saltede mandler

1 håndfuld parmesan i flager

Dressing:

1 spsk. olivenolie

Saften af en ½ citron

  • Skyl blomkålshovedet, tag det halve og hak det fint.
  • Skyl persillen og hak den groft.
  • Hak de saltede mandler groft, og riv parmesanen på en ostehøvl, så det bliver store flager.
  • Lav en bund af rucola på et fad, og læg derefter blomkål ovenpå.
  • Drys med grofthakket persille og grofthakket saltmandler.
  • Vend dressingen i til sidst.

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *