Blomkålssalat med cerrytomater og fetaost

2 personer

Du skal bruge:

½ blomkålshoved

250 g cerrytomater

20 g ristede græskarkerner

1 bundt persille

75 g puck hvid ost

1 spsk. olivenolie

1 ts. honning

1 ts. lys sirup

1 spsk. citron

salt

  • Rist græskarkernerne på en tør pande til de et gyldne. Lad dem afkøle.
  • Del blomkålet i grove buketter, og hak dem fint i en foodprocessor.
  • Skær cerrytomaterne i halve.
  • Hak persille.
  • Rør dressingen af olie, honning, sirup, citron og salt.
  • Skær puck hvid osten i små tern
  • Bland blomkål, cerrytomater, persille og dressing i en skål.
  • Anret på et fad og fordel fetaost og græskarkerner over.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *