4 personer
Du skal bruge:
250 g. grønne asparges
2 bundter små nye gulerødder med top
4 forårsløg
½ bakke feldsalat
1 bt. dild
40 g. ristede græskarkerner
Dressing
3 spsk. æbleedikke
2 spsk. olivenolie
½ spsk. stærk sennep
1 ts. lys sirup
Salt
- Skyl aspargsene, og knæk det nederste seje stykke af. Vend aspargsene i olie og salt, og grill dem i 2 min ved højeste temperatur, vend dem undervejs.
- Skyl gulerødderne og fjern toppen. Blanchèr gulerødderne i 1 min. i kogende vand.
- Snit forårsløgene fint.
- Rist græskarkerne på en tør pande.
- Lav dressingen af æbledikke, olivenolie, sennep og lys sirup.
- Skær gulerødderne og aspargs i grove stykker.
- Bland gulerødder, aspargs og forårsløg sammen med dressingen i en skål, tilsæt hakket dild.
- Skyl salaten og anret det på et fad.
- Anret gulerødder, aspargs blandingen på salatbunden og drys med ristede græskarkerner.