Grillede grønne asparges med nye gulerødder

4 personer

Du skal bruge:

250 g. grønne asparges

2 bundter små nye gulerødder med top

4 forårsløg

½ bakke feldsalat

1 bt. dild

40 g. ristede græskarkerner

Dressing

3 spsk. æbleedikke

2 spsk. olivenolie

½ spsk. stærk sennep

1 ts. lys sirup

Salt

  1. Skyl aspargsene, og knæk det nederste seje stykke af. Vend aspargsene i olie og salt, og grill dem i 2 min ved højeste temperatur, vend dem undervejs.
  2. Skyl gulerødderne og fjern toppen. Blanchèr gulerødderne i 1 min. i kogende vand.
  3. Snit forårsløgene fint.
  4. Rist græskarkerne på en tør pande.
  5. Lav dressingen af æbledikke, olivenolie, sennep og lys sirup.
  6. Skær gulerødderne og aspargs i grove stykker.
  7. Bland gulerødder, aspargs og forårsløg sammen med dressingen i en skål, tilsæt hakket dild.
  8. Skyl salaten og anret det på et fad.
  9. Anret gulerødder, aspargs blandingen på salatbunden og drys med ristede græskarkerner.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *