Bagte gulerødder med rucola

4 personer

Du skal bruge:

8 gulerødder

1 spsk. rapsolie

75 g. Napolitana salat/rucola salat

1 stor ts. basilicum pesto  Basilikum pesto

1 pære

Høvlet parmesan

50 g. græskar kerner

  1. Skæl gulerødderne og skær dem i skrå grove tern. Vend i olie og salt.
  2. Bag gulerødderne i ovnen i ca. 40 min ved 180 g. i et ildfast fad.
  3. Pæren skæres i små tern.
  4. Græskarkernerne ristes på en tør pande.
  5. Når gulerødderne er afkølet vendes de i pestoen, og lægges på salatbunden.
  6. Pærer, høvlet parmesanost og  ristet græskarkerner drysses over.

 

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *