Du skal bruge:
3 Kyllingfileter
1/2 Spidskål
2 gulerødder
4 forårsløg
2 røde snack peberfrugter
1 porre
3 fed hvidløg
1 spsk. karry
ca. 20 g. skrællet frisk ingefær
½ chili fra drivhuset, den er meget stærk./ellers fra supermarked, prøv dig lidt frem, der er stor forskel på styrken.
1 lille ds. kokosmælk (Nettoindhold 165 ml.)
ca. 200 g. nudler
Rapsolie
Salt og peber
- Snit spidskål, porrer, forårsløg, gulerødder og peberfrugerne fint i en foodprocessor.
- Hak hvidløg, ingefær og chili fint.
- Skær kyllingfileterne i fine skiver.
- Sæt en gryde over med vand, den skal du bruge til at koge nudler i.
- Svits chili, hvidløg og karry i rapsolie i wook én
- Tilsæt kyllingfileterne, tag dem af wook´en når de er brunet af. Hold dem lune i en lille gryde på lavt blus.
- Tilsæt grønsagerne og ingefær i wook´en, og vend godt til det falder sammen ca. 8 min.
- Kog nudlerene efter anvisningen på posen.
- Tilsæt nu kylling, kogte nudler og kokosmælk. Vend godt rundt og lad det simre i 1-2 min
Serveres med sød chilisovs og
Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs