Wook med spidskål, ingefær og kylling

Du skal bruge:

3 Kyllingfileter

1/2 Spidskål

2 gulerødder

4 forårsløg

2 røde snack peberfrugter

1 porre

3 fed hvidløg

1 spsk. karry

ca. 20 g. skrællet frisk ingefær

½ chili fra drivhuset, den er meget stærk./ellers fra supermarked, prøv dig lidt frem, der er stor forskel på styrken.

1 lille ds. kokosmælk (Nettoindhold 165 ml.)

ca. 200 g. nudler

Rapsolie

Salt og peber

  1. Snit spidskål, porrer, forårsløg, gulerødder og peberfrugerne fint i en foodprocessor.
  2. Hak hvidløg, ingefær og chili fint.
  3. Skær kyllingfileterne i fine skiver.
  4. Sæt en gryde over med vand, den skal du bruge til at koge nudler i.
  5. Svits chili, hvidløg og karry i rapsolie i wook én
  6. Tilsæt kyllingfileterne, tag dem af wook´en når de er brunet af. Hold dem lune i en lille gryde på lavt blus.
  7. Tilsæt grønsagerne og ingefær i wook´en, og vend godt til det falder sammen ca. 8 min.
  8. Kog nudlerene efter anvisningen på posen.
  9. Tilsæt nu kylling, kogte nudler og kokosmælk. Vend godt rundt og lad det simre i 1-2 min

Serveres med sød chilisovs og

Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *