3-4 personer
Du skal bruge:
2 stk fasaner a ca. 450g.
25-50 g smør
1 bundt persille
1 æble
200 g bacontern
2½ dl. rødvin
2½ dl. piskefløde
Jævning
Salt og peber
- Skyl og tør fasanerne godt.
- Skær æblerne i både og hak persillen meget groft.
- Krydr med salt og peber
- Fyld æbler og persille i fasanerne, og luk med kødnåle.
- Smelt smørret i stegegryde, og svits bacon ternerne heri.
- Kom efterfølgende fasanerne i gryden, og brun dem på alle sider.
- Når fasanerne er brunet af hældes rødvin og piskefløde ved.
- Retten simre i 1 time, til de er møre.
- Si stegeskyen og jævn med maizenamel, tilsæt kulør.
Serveres med hasselbagte kartofler, agurkesalat og waldorfsalat Waldorfsalat (O: