Grydestegt fasan med bacon og persille

3-4 personer

Du skal bruge:

2 stk fasaner a ca. 450g.

25-50 g smør

1 bundt persille

1 æble

200 g bacontern

2½ dl. rødvin

2½ dl. piskefløde

Jævning

Salt og peber

  1. Skyl og tør fasanerne godt.
  2. Skær æblerne i både og hak persillen meget groft.
  3. Krydr med salt og peber
  4. Fyld æbler og persille i fasanerne, og luk med kødnåle.
  5. Smelt smørret i stegegryde, og svits bacon ternerne heri.
  6. Kom efterfølgende fasanerne i gryden, og brun dem på alle sider.
  7. Når fasanerne er brunet af hældes rødvin og piskefløde ved.
  8. Retten simre i 1 time, til de er møre.
  9. Si stegeskyen og jævn med maizenamel, tilsæt kulør.

 

Serveres med hasselbagte kartofler, agurkesalat og waldorfsalat Waldorfsalat (O:

 

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *