Waldorfsalat

4 personer

Du skal bruge:

350 g. stenfrie grønne druer

4 stilke bladselleri i tynde skiver

1 æble

50 g. valnøddekerner

3 dl. creme fraise 18 %

1 ts. lys sirup

salt

  • Del druerne i halve, skær blegsellerierne i tynde skiver og skær æblet i små tern.
  • Rør creme fraise, sirup og salt sammen.
  • Hak valnødderne groft.
  • Vend alle dele sammen, og stil på køl i min. 30 min.

Smager skønt med grydestegt fasan    Grydestegt fasan med bacon og persille

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *