Grillstegt laksesteak med timian og citron

4 personer

Du skal bruge:

4 laksesteaks a ca. 200 g.

1 øko. citron

Frisk timian

Flagesalt

Smør

  1. Sæt smørklatter på laksen.
  2. Drys flagesalt på.
  3. Læg friske timiangrene på laksen.
  4. Skær nogle citronskiver og placerer dem på laksen.
  5. Jeg har en webergrill med stegeplade som jeg bruger når jeg steger laksen, den spreaer jeg med lidt olivenolie inden jeg placerer laksen, som jeg steger i ca. 20-25 min.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *