Risotto med rejer, porrer og squash

4 personer

Du skal bruge:

350-400 g. store rejer

1 lille løg

300 g. risottoris

1 ½ dl. hvidvin

6 dl. hønsebouillon

1 squash

3 porrer

2 spsk. mascarpone eller flødeost

Frisk revet parmesan ost

Safran

Rapsolie

Salt

  1. Køb store rejer som du tør op, og lægger til afdrypning i en sigte.
  2. Hak løget fint og sauter det i olie til de er klare.
  3. Tilsæt ris og hvidvin, og lad vinen koge næsten helt ind.
  4. Tilsæt bouillion og safran, og lad retten simre i ca. 12-14 min. ved meget svag varme, rør ved jævne mellemrum.
  5. Skær squashen i meget fine tern.
  6. Snit porrer i meget fine skiver evt. i foodprocessor.
  7. Kom nu grønsagerne i retten og lad den koge i yderligere 6 min.
  8. Hvis retten koger tør tilsættes mere bouillon.
  9. Tilsæt nu rejer og mascarpone.
  10. Serveres med flute og frisk revet parmesan ost.

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *