4 personer
Du skal bruge:
350-400 g. store rejer
1 lille løg
300 g. risottoris
1 ½ dl. hvidvin
6 dl. hønsebouillon
1 squash
3 porrer
2 spsk. mascarpone eller flødeost
Frisk revet parmesan ost
Safran
Rapsolie
Salt
- Køb store rejer som du tør op, og lægger til afdrypning i en sigte.
- Hak løget fint og sauter det i olie til de er klare.
- Tilsæt ris og hvidvin, og lad vinen koge næsten helt ind.
- Tilsæt bouillion og safran, og lad retten simre i ca. 12-14 min. ved meget svag varme, rør ved jævne mellemrum.
- Skær squashen i meget fine tern.
- Snit porrer i meget fine skiver evt. i foodprocessor.
- Kom nu grønsagerne i retten og lad den koge i yderligere 6 min.
- Hvis retten koger tør tilsættes mere bouillon.
- Tilsæt nu rejer og mascarpone.
- Serveres med flute og frisk revet parmesan ost.