6 personer
Du skal bruge:
3 svinemørbrad
700 g. champignon
5 løg
2 pk. cocktailpølser (ca. 400 g.)
7 dl. sødmælk
1 ltr. piskefløde
Smør og rapsolie
Salt
- Rens champignonerne og skær dem i skiver, svits dem på en tør pande. Læg dem til side til senere.
- Pil løgene og skær tynde skiver, dem steger du i smør på en stegepande.
- Puds mørbraden og skær den i skiver. Brun mørbradskiverne i smør/rapsolie, og læg dem i et ildfast fad. Krydre med salt.
- Kog stegepanden af i piskefløde/sødmælk, og lad det være i panden et øjeblik.
- Læg de brunede løg på mørbraden i det ildfaste fad.
- Drys cocktailpølserne udover fadet.
- Læg de brunede champignon i fadet.
- Hæld opkogt piskefløde/sødmælk i fadet, dæk fadet med folie og steg i oven ved 180 g. i 1 time 30 min.
Serveres med kogte ris og broccolisalat