Forloren hare med porre

3-4 personer.

Det skal du bruge:

500 g. svinefars

8 skiver bacon

1 æg

1 løg

1 porre i fine skiver

½ dl. sødmælk

75-100 g hvedemel

salt og peber

  1. Rør en fars af svinekødet, mælk, mel, finthakket løg, æg, salt og peber
  2. Snit porren fint i skiver, og giv det et opkog (1 min) i letsaltet vand i en gryde.
  3. Afkøl de blancherede porreskiver, og pres evt. vand ud af porrerne, og tilsæt det farsen.
  4. Form farsen til et “brød” og beklæd med baconskiver.
  5. Bag i oven i ca. 45 min. ved 180 g.

 

Jeg serverede bagte selleri med rucola til

se opskriften Bagt selleri med rucola og hjemmelavet pesto

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *