Bagte cerrytomater med rurolasalat

4 personer

Du skal bruge:

500 g. cerrytomater

Olivenolie på spreaflaske

1 gren frisk rosmarin

2 fed hvidløg

Salt

75 g. frisk spinat

75 g. rucolasalat

150 g. sukkerærter

75 g pinjekerner

Dressing:

2 spsk. olivenolie

Saften fra en ½ citron

Skal fra en ½ citron

1 ts. lys sirup

Lidt revet frisk ingefær

  • Skær tomaterne i halve, og læg dem på en bageplade med bagepapir.  Sprea med olivenolie over tomaterne, drys med rosmarin og salat, og pres hvidløg over tomaterne.
  • Bag tomaterne ved 125 g. i ca. 2 timer.
  • Rør dressingen godt sammen.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager let farve. Afkøl dem.
  • Snit sukkerærterne i mindre stykker.
  • Skyl salaterne og vend dem i dressingen, anret på et fad og fordel tomater og sukkerærter over og drys til sidst de ristede pinjekerner.

 

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *