Råkost med granatæblekerner

(6 personer)

Du skal bruge:

1 kg. gulerødder

3 appelsiner

½ granatæble

75 g. hasselnøddekerner

  • Start med at skælle gulerødderne,og riv dem på en foodprocessor. Hæld det op i stor skål.
  • Pres den ene af appelsiner, og hæld saften over de revne gulerødder.
  • De 2 sidste appelsiner skæres fri for skræl, og snittes i tern. Tilsættes gulerødderne.
  • Granatæblekernerne befries fra de hvide hinder og blandes ned til gulerødderne, det hele blandes godt igennem, og hældes ud på et fad.
  • Hasselnøddeskernerne hakkes groft og drysses over salaten.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *