4 personer
Du skal bruge:
2 dl. perlespelt kerner
150 g cerrytomater
125 g. sukkerærter
3 stk. forårsløg
½ finthakket rødløg
½ frisk ananas
1 bundt persille
3 spsk. grofthakket frisk mynte
Dressing:
0,5 dl. friskpresset appelsinsaft (1 stk. appelsin)
1 ts. lys agave sirup
1 spsk. citronsaft
Revet frisk ingefær
- Start med koge perlespeltkerne efter anvisningen på posen. Sæt til afkøling.
- Pres appelsinsaft og rør det med sirup og citronsaft, riv den friske ingefær i dressingen.
- Halver de små tomater, skær ananassen i små tern, hak sukkerærterne i små stykker og snit forårsløgene i tynde skiver på strå. Skær det halve rødløg i små tern.
- Vend dressingen i afkølede perlespelten.
- Hak persille og mynte groft.
- Bland grønsagerne sammen perlespelten og krydderurterne.
- Hæld ud på et fad og serverer.
Kan med fordel serveres til kyllingfilet med hvidløgsosthttp://agmadogplante.dk/blog/2018/04/08/kyllingfilet-med-hvidloegsost-og-bacon/