Perlespeltsalat med mynte og ananas

4 personer

Du skal bruge:

2 dl. perlespelt kerner

150 g cerrytomater

125 g. sukkerærter

3 stk. forårsløg

½ finthakket rødløg

½ frisk ananas

1 bundt persille

3 spsk. grofthakket frisk mynte

Dressing:

0,5 dl. friskpresset appelsinsaft (1 stk. appelsin)

1 ts. lys agave sirup

1 spsk. citronsaft

Revet frisk ingefær

  • Start med koge perlespeltkerne efter anvisningen på posen. Sæt til afkøling.
  • Pres appelsinsaft og rør det med sirup og citronsaft, riv den friske ingefær i dressingen.
  • Halver de små tomater, skær ananassen i små tern, hak sukkerærterne i små stykker og snit forårsløgene i tynde skiver på strå. Skær det halve rødløg i små tern.
  • Vend dressingen i afkølede perlespelten.
  • Hak persille og mynte groft.
  • Bland grønsagerne sammen perlespelten og krydderurterne.
  • Hæld ud på et fad og serverer.

Kan med fordel serveres til kyllingfilet med hvidløgsosthttp://agmadogplante.dk/blog/2018/04/08/kyllingfilet-med-hvidloegsost-og-bacon/

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *