Ølbraiserede svinekæber

3 personer

Stegetid 2,5 timer

9 afpudsede svinekæber ( jeg købte 900 g. med hinder)

1 rødløg

2 porretoppe (godt rensede for jord)

2 gulerødder

2 stk. mørke øl, en god ale

2 laurbærblade

Smør til at brune kødet i

Et lille bundt frisk timian

En lille sjat piskefløde til sovsen.

  • Start med at pudse svinekæberne, du skal fjerne hinden på den ene side.
  • Snit løget i skiver, skræl gulerødderne, og vask porretoppene godt for jord.
  • Brun nu svinekæberne i smør i stor stegegryde, og hæld derefter øllet ved.
  • Tilsæt grønsager, laurbærblade, timian og salt og peber.
  • Efter 2,5 timer sies fonden fra og jævnes med Maizena majsmel i en kasserolle ved siden af. Svinekæberne holdes varme i stegegryden på meget lavt blus.
  • Serveres med kartoffelmos og kogte grønsager.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *