3 personer
Stegetid 2,5 timer
9 afpudsede svinekæber ( jeg købte 900 g. med hinder)
1 rødløg
2 porretoppe (godt rensede for jord)
2 gulerødder
2 stk. mørke øl (33 cl.), en god ale
2 laurbærblade
Smør til at brune kødet i
Et lille bundt frisk timian
En lille sjat piskefløde til sovsen.
- Start med at pudse svinekæberne, du skal fjerne hinden på den ene side.
- Snit løget i skiver, skræl gulerødderne, og vask porretoppene godt for jord.
- Brun nu svinekæberne i smør i stor stegegryde, og hæld derefter øllet ved.
- Tilsæt grønsager, laurbærblade, timian og salt og peber.
- Efter 2,5 timer sies fonden fra, og jævnes med Maizena majsmel i en kasserolle ved siden af. Svinekæberne holdes varme i stegegryden på meget lavt blus.
- Serveres med kartoffelmos og kogte grønsager.





