Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse

5 personer

500 g Champignon renset og skåret i skiver

5 stk. Tomater i grove tern

2 små Spuash groftrevet

2 Løg finthakket

4 fed Hvidløg finthakket

250 g Spinat frisk

1 ts. Chiliflager

2 ts. Oregano tørret

250 g. Chorizopølse skåret i tynde skiver

600 g tørrede fuldkorns pasta skruer

1 potte Frisk basilikum hakket groft

1,2 ltr. Grønsagsbouillon

Salt og peber

Svits champignon, løg og hvidløg. Når alt væde er fordampet tilsættes resten af grønsagerne og pølsen samt krydderierne, steg videre i 6-8 min.

Tilsæt bouillon og pasta og kog derefter 12 min.

Lige inden servering tilsættes frisk spinat i retten og koges med i 2 min.

Serveres med revet parmesanost

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *