Line’s kærnemælkshorn

16 stk.

Dejen:

25 g. gær

½ dl. Vand

2 dl kærnemælk

75 g. smeltet smør

2 spsk. Sukker

2 spsk. Vanilje sukker

1 æg

½ tsk. salt

400 g. mel

Hævet dej

Så ruller vi den ud til 30 cm i diameter
Så kom fyldet på
Så rulles hornene
På pladen og pensles med æg

Remonce:

1 æble – revet

75 g. marcipan – revet

50 g. sukker

75 g. blødt smør

1 æg til at pensle hornene

Opløs gæren i vandet

Smelt smøren ved lav temperatur

Kom smeltet smør og kernemælken i skålen

Kom herefter sukker, æg, salt og det meste af melet i

Ælt dejen indtil den lige slipper dine hænder. Skal være sådan at du kan rulle dejen ud, uden at den hænger fast i bordpladen

Lad dejen hæve i 1 time, så den ca. er dobbelt størrelse

Remonce:

Riv æblet og marcipanen

Bland det sammen med sukker og smør

Udrulning:

Del dejen i 2 dele

Rul dem ud så de ca. har en diameter på 30 cm

Skær 8 “pizza stykker” ud og fordel remoncen derpå.

Rul hornen sammen og læg dem med den tynde ende nederst.

Bag i 12-15 min ved 180 grader til de er gyldne, køl af på en rist

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *