Græske frikadeller

900 g. oksefars

3 skiver hvidt toastbrød

2 dl. sødmælk

2 æg

2 løg

4 hvidløg

1 bundt persille

salt og peber

Start med at opbløde brødet i sødmælken. Riv løget fint og hak hvidløget fint. Persillen hakkes fint.

Når brødet har ligget i mælken i ca. 10 min. moses det med en gaffel.

Du rører nu farsen og stiller den på køl i 1 time.

Steges ved middelvarme på en stegepande.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *