Så kom 1 . hold tomater på friland 2020

Så synes jeg planterne er blevet så store og stærke, at de godt kan komme på friland. Der er allerede flere blomster på planterne, så det bliver helt sikret et godt tomat år. Jeg binder dem op ved at hænge et rionet bagved planterne, det fungerer fint. Jeg fastgør rionettet med kraftig ståltråd i udhænget.

Jeg har følgende tomatsorter:

Gul cerry

Rød cerry mellem str.

Alm. rød tomat

Lille Lise, mini dværg tomatplante

Lille Lise tomatplante

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: