Ovnsyltede blommer i rom

Ovnsyltede sveskeblommer i rom.

1 kg blommer

500 g sukker

1 spsk. vanilje paste

1 dl. mørk rom

Atamon

Halver blommerne og fjern stenene. Stik blommerne med en gaffel. Placerer blommerne i et ildfast fad, og drys sukker over, og kom ligeledes vanilje paste over. Rør lidt rundt i fadet.

Bages i oven ved 125 g i 1,5 time. Blommerne kommes på glas og sukkerlages koges ind til sirup.

Siruppen tages af varmen, og står lidt, hvorefter rom tilsættes. Derefter tilsættes atamon, lages hældes over blommerne efter en 10 min. s tid.

Opbevar i køleskab.

Forfatter: agmadogplante

Elsker det tidlige forår hvor jeg sår tomater, snackpeber og chili. Skønt at følge de små frø blive til store plante i udestuen. Senere nyde tomater i sommersalaterne, og bruge de skønne snackpeber i chilisovs og sammenkogte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *