Videre til indhold
Anne-Grethes mad og planteblog
Tips og ideer til mad og planter
Menu
Middagsretter
Kyllingfilet med hvidløgsost og bacon
Karrykoteletter med ingefær og chilli
Fyldt svinemørbrad med flødeost og ramsløgspesto
Risotto med rejer, porrer og squash
Wook med spidskål, ingefær og kylling
Grillstegt svinemørbrad med hvidløg
Pizza med chilirejer, grønne asparges og rucula på weber grill/ovn
Paprika/chili mørbradgryde
Mørbradfad med løg og champignon
Taco tirsdag på Skovhegnet
Kartoffel/spinat muffins
Vegetarret med blomkål og kikærter
Grydestegt fasan med bacon og persille
Grillstegt laksesteak med timian og citron
Ølbraiserede svinekæber
Lasagne med kylling og masser af grønt
Fyldt nakkefilet med porre, æbler og frisk timian
Kyllingegryde med karry, ingefær og chili
Græske frikadeller
Ovnbagt laksesteak med lime og paprika
Spinattærte med laks
Forloren hare med porre
Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse
Spinattærte med laks
Porretærte med et strejf af rosmarin
Spinatpandekager med kylling
Desserter
Blåbær cheesecake
Ovnsyltede blommer i rom
Glutenfri cheesecake med passionsfrugt
Bageværkstedet
Squashkage med flødeostcreme
Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater.
Ramsløgsbrød
Line’s kærnemælkshorn
Grove burgerboller
Solsikkeboller med snackpeberfrugt
5 korns boller
Anders´s nougat cookies
Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream
Banankage med lime
Surdej
Hjemmelavet maltsirup
Græskarrugbrød med surdej
Salater
Pastasalat med ramsløg
Grillede grønne asparges med nye gulerødder
Bagte cerrytomater med rurolasalat
Spidskålssalat med mormordressing af cream fraiche
Blomkålssalat med cerrytomater og fetaost
Spicy paprika/chilli hummus
Blomkålssalat med rucola og parmesan
Bagte rødbeder med grønkål og feta
Perlespeltsalat med mynte og ananas
Waldorfsalat
Grønkålssalat med granatæbler og blåbær
Grønkålssalat med bagte persillerødder og speltkerner
Råkost med granatæblekerner
Bagt selleri med rucola og hjemmelavet pesto
Rosenkålssalat med edamamebønner og frisk ingefær
Bagte gulerødder med rucola
Rødkålssalat med honningglaseret valnødder
Rødbede hummus
Planteværkstedet
Så kom 1 . hold tomater på friland 2020
Så blev der sået 4 slags tomater
Så blev der stået chili og snackpeberfrugt
Måneblomst marts 2018
Snackpeber planter
Dr. Ingrid pelargonie, stiklinger
Petunia “wave deep purple” i blomst
Petunia “Shock wave pink vein”
Rodekassen
Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs
Syltede snackpeberfrugter
Ingefærshot med appelsin
Ovnbagte løg til f.eks. hotdogs
Tomat-squash remulade
chili bønner
Ramsløgspesto
Basilikum pesto
Budget snack
Oldemors jordbærsyltetøj
Forrige billede
Næste billede
cropped-20180310_102800000_iOS-7.jpg
Indlægsnavigation
Udgivet i
cropped-20180310_102800000_iOS-7.jpg
Loading Comments...
Write a Comment...
Email (Required)
Name (Required)
Website