Videre til indhold

Anne-Grethes mad og planteblog

Tips og ideer til mad og planter

  • Middagsretter
    • Kyllingfilet med hvidløgsost og bacon
    • Karrykoteletter med ingefær og chilli
    • Fyldt svinemørbrad med flødeost og ramsløgspesto
    • Risotto med rejer, porrer og squash
    • Wook med spidskål, ingefær og kylling
    • Grillstegt svinemørbrad med hvidløg
    • Pizza med chilirejer, grønne asparges og rucula på weber grill/ovn
    • Paprika/chili mørbradgryde
    • Mørbradfad med løg og champignon
    • Taco tirsdag på Skovhegnet
    • Kartoffel/spinat muffins
    • Vegetarret med blomkål og kikærter
    • Grydestegt fasan med bacon og persille
    • Grillstegt laksesteak med timian og citron
    • Ølbraiserede svinekæber
    • Lasagne med kylling og masser af grønt
    • Fyldt nakkefilet med porre, æbler og frisk timian
    • Kyllingegryde med karry, ingefær og chili
    • Græske frikadeller
    • Ovnbagt laksesteak med lime og paprika
    • Spinattærte med laks
    • Forloren hare med porre
    • Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse
    • Spinattærte med laks
    • Porretærte med et strejf af rosmarin
    • Spinatpandekager med kylling
  • Desserter
    • Blåbær cheesecake
    • Ovnsyltede blommer i rom
    • Glutenfri cheesecake med passionsfrugt
  • Bageværkstedet
    • Squashkage med flødeostcreme
    • Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater.
    • Ramsløgsbrød
    • Line’s kærnemælkshorn
    • Grove burgerboller
    • Solsikkeboller med snackpeberfrugt
    • 5 korns boller
    • Anders´s nougat cookies
    • Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream
    • Banankage med lime
    • Surdej
    • Hjemmelavet maltsirup
    • Græskarrugbrød med surdej
  • Salater
    • Pastasalat med ramsløg
    • Grillede grønne asparges med nye gulerødder
    • Bagte cerrytomater med rurolasalat
    • Spidskålssalat med mormordressing af cream fraiche
    • Blomkålssalat med cerrytomater og fetaost
    • Spicy paprika/chilli hummus
    • Blomkålssalat med rucola og parmesan
    • Bagte rødbeder med grønkål og feta
    • Perlespeltsalat med mynte og ananas
    • Waldorfsalat
    • Grønkålssalat med granatæbler og blåbær
    • Grønkålssalat med bagte persillerødder og speltkerner
    • Råkost med granatæblekerner
    • Bagt selleri med rucola og hjemmelavet pesto
    • Rosenkålssalat med edamamebønner og frisk ingefær
    • Bagte gulerødder med rucola
    • Rødkålssalat med honningglaseret valnødder
    • Rødbede hummus
  • Planteværkstedet
    • Så kom 1 . hold tomater på friland 2020
    • Så blev der sået 4 slags tomater
    • Så blev der stået chili og snackpeberfrugt
    • Måneblomst marts 2018
    • Snackpeber planter
    • Dr. Ingrid pelargonie, stiklinger
    • Petunia “wave deep purple” i blomst
    • Petunia “Shock wave pink vein”
  • Rodekassen
    • Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs
    • Syltede snackpeberfrugter
    • Ingefærshot med appelsin
    • Ovnbagte løg til f.eks. hotdogs
    • Tomat-squash remulade
    • chili bønner
    • Ramsløgspesto
    • Basilikum pesto
    • Budget snack
    • Oldemors jordbærsyltetøj
Anne-Grethes mad og planteblog
Forrige billede
Næste billede

cropped-cropped-IMG_1264-5.jpg

Udgivet 11. marts 2018 Faktisk størrelse 1600 × 345

Indlægsnavigation

Udgivet icropped-cropped-IMG_1264-5.jpg
20190302_133322971_iOS
Rødbede hummus
Rødbede hummus
grønkålssalat
grønkålssalat
Lines cheesecake med passionsfrugt
Lines cheesecake med passionsfrugt
rugbrød 1 (1)
20180901_164619200_iOS

Seneste indlæg

  • Lasagne med kylling og masser af grønt 9. marts 2022
  • Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater. 23. februar 2022
  • Ovnsyltede blommer i rom 15. september 2021
  • Så kom 1 . hold tomater på friland 2020 18. maj 2020
  • Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream 20. april 2020
  • Taco tirsdag på Skovhegnet 8. april 2020
  • Græske frikadeller 7. april 2020
  • Ramsløgsbrød 3. april 2020
  • Line’s kærnemælkshorn 31. marts 2020
  • Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse 26. marts 2020
  • 5 korns boller 26. marts 2020
  • Ølbraiserede svinekæber 28. september 2019

Seneste kommentarer

  • Vivian til Petunia “Shock wave pink vein”
  • agmadogplante til Hjemmelavet maltsirup
  • Susanne til Hjemmelavet maltsirup
  • agmadogplante til Så blev der sået 4 slags tomater
  • Lotte Harlø til Så blev der sået 4 slags tomater

Kategorier

  • Uncategorized

Meta

  • Registrer
  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Seneste indlæg

  • Lasagne med kylling og masser af grønt 9. marts 2022
  • Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater. 23. februar 2022
  • Ovnsyltede blommer i rom 15. september 2021
  • Så kom 1 . hold tomater på friland 2020 18. maj 2020
  • Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream 20. april 2020
  • Taco tirsdag på Skovhegnet 8. april 2020
  • Græske frikadeller 7. april 2020
  • Ramsløgsbrød 3. april 2020
  • Line’s kærnemælkshorn 31. marts 2020
  • Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse 26. marts 2020
20190302_133322971_iOS
Rødbede hummus
Rødbede hummus
grønkålssalat
grønkålssalat
Lines cheesecake med passionsfrugt
Lines cheesecake med passionsfrugt
rugbrød 1 (1)
20180901_164619200_iOS

Seneste indlæg

  • Lasagne med kylling og masser af grønt 9. marts 2022
  • Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater. 23. februar 2022
  • Ovnsyltede blommer i rom 15. september 2021
  • Så kom 1 . hold tomater på friland 2020 18. maj 2020
  • Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream 20. april 2020
  • Taco tirsdag på Skovhegnet 8. april 2020
  • Græske frikadeller 7. april 2020
  • Ramsløgsbrød 3. april 2020
  • Line’s kærnemælkshorn 31. marts 2020
  • Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse 26. marts 2020

Så kom pelargonierne frem fra vinteropbevaring

Dr. Ingrid pelargonie
Dr. Ingrid pelargonie
  • Middagsretter
    • Kyllingfilet med hvidløgsost og bacon
    • Karrykoteletter med ingefær og chilli
    • Fyldt svinemørbrad med flødeost og ramsløgspesto
    • Risotto med rejer, porrer og squash
    • Wook med spidskål, ingefær og kylling
    • Grillstegt svinemørbrad med hvidløg
    • Pizza med chilirejer, grønne asparges og rucula på weber grill/ovn
    • Paprika/chili mørbradgryde
    • Mørbradfad med løg og champignon
    • Taco tirsdag på Skovhegnet
    • Kartoffel/spinat muffins
    • Vegetarret med blomkål og kikærter
    • Grydestegt fasan med bacon og persille
    • Grillstegt laksesteak med timian og citron
    • Ølbraiserede svinekæber
    • Lasagne med kylling og masser af grønt
    • Fyldt nakkefilet med porre, æbler og frisk timian
    • Kyllingegryde med karry, ingefær og chili
    • Græske frikadeller
    • Ovnbagt laksesteak med lime og paprika
    • Spinattærte med laks
    • Forloren hare med porre
    • Line´s one pot pasta med spinat og chorizopølse
    • Spinattærte med laks
    • Porretærte med et strejf af rosmarin
    • Spinatpandekager med kylling
  • Desserter
    • Blåbær cheesecake
    • Ovnsyltede blommer i rom
    • Glutenfri cheesecake med passionsfrugt
  • Bageværkstedet
    • Squashkage med flødeostcreme
    • Langtidshævet foccacia brød med rosmarin og soltørrede tomater.
    • Ramsløgsbrød
    • Line’s kærnemælkshorn
    • Grove burgerboller
    • Solsikkeboller med snackpeberfrugt
    • 5 korns boller
    • Anders´s nougat cookies
    • Appelsin/kartoffelkage med flødeostcream
    • Banankage med lime
    • Surdej
    • Hjemmelavet maltsirup
    • Græskarrugbrød med surdej
  • Salater
    • Pastasalat med ramsløg
    • Grillede grønne asparges med nye gulerødder
    • Bagte cerrytomater med rurolasalat
    • Spidskålssalat med mormordressing af cream fraiche
    • Blomkålssalat med cerrytomater og fetaost
    • Spicy paprika/chilli hummus
    • Blomkålssalat med rucola og parmesan
    • Bagte rødbeder med grønkål og feta
    • Perlespeltsalat med mynte og ananas
    • Waldorfsalat
    • Grønkålssalat med granatæbler og blåbær
    • Grønkålssalat med bagte persillerødder og speltkerner
    • Råkost med granatæblekerner
    • Bagt selleri med rucola og hjemmelavet pesto
    • Rosenkålssalat med edamamebønner og frisk ingefær
    • Bagte gulerødder med rucola
    • Rødkålssalat med honningglaseret valnødder
    • Rødbede hummus
  • Planteværkstedet
    • Så kom 1 . hold tomater på friland 2020
    • Så blev der sået 4 slags tomater
    • Så blev der stået chili og snackpeberfrugt
    • Måneblomst marts 2018
    • Snackpeber planter
    • Dr. Ingrid pelargonie, stiklinger
    • Petunia “wave deep purple” i blomst
    • Petunia “Shock wave pink vein”
  • Rodekassen
    • Anne-Grethes hjemmelavet chilisovs
    • Syltede snackpeberfrugter
    • Ingefærshot med appelsin
    • Ovnbagte løg til f.eks. hotdogs
    • Tomat-squash remulade
    • chili bønner
    • Ramsløgspesto
    • Basilikum pesto
    • Budget snack
    • Oldemors jordbærsyltetøj
Anne-Grethes mad og planteblog Drevet af WordPress
 

Loading Comments...